Welkom op Pedicure-Opleiding.com!

De website met alle informatie over de pedicure opleiding en het behalen van het erkende Branchediploma Pedicure!

Volg de Pedicure Opleiding!

De Pedicure Opleiding is het makkelijkste te volgen via een thuisstudie. Er zijn diverse aanbieders op het internet die de pedicure opleiding als thuisstudie aanbieden. Echter verschillen de prijzen behoorlijk. Wat ook erg belangrijk is om in de gaten te houden is de hulp/begeleiding tijdens de studie. Het is natuurlijk wel zo handig om met een “echt” persoon contact te  hebben als je met een vraag zit of wanneer je er niet uitkomt.

Op het internet heb ik de verschillende aanbieders van de pedicure opleiding met elkaar vergeleken en het blijkt dat je het beste bij NHA de pedicure opleiding kan volgen. Zij hebben namelijk de beste prijs/kwaliteit verhouding en ook nog een hele uitgebreide service en extra diensten. Deze zitten gelukkig gewoon bij de prijs van het lesgeld inbegrepen.

Volg de Pedicure Opleiding bij NHA

Website van de Pedicure Opleiding bij NHA

Als je kiest om bij de NHA de Pedicure Opleiding te volgen heb je de onderstaande voordelen ten opzichte van andere aanbieders:

  • Hoge kortingen op het lesgeld;
  • 14 dagen gratis op proef;
  • Unieke “niet geslaagd, geld terug” garantie:
  • Tot 6 jaar lang gebruik maken van studiebegeleider;
  • Mogelijkheid tot inloggen in het studentenplaza, hier kan je in contact komen met mede studiegenoten.
Wanneer je meer informatie wilt over het volgen van de pedicure opleiding bij NHA, of je wilt je gelijk inschrijven, klik dan op de onderstaande link:

 

Schrijf je nu hier in voor de Cursus Vakdiploma pedicure!

Vond je deze pagina nuttig? Klik op de Facebook button! ->