0

GRATIS vakantie bij een NHA cursus of opleiding!

Posted augustus 8th, 2012 in Blog, Pedicure Opleiding by admin

De zomervakantie is bijna op zijn eind en voor een hoop mensen is het weer tijd om aan het werk te gaan. Ook degene die willen werken aan hun opleiding, of denken om een nieuwe opleiding te gaan volgen, kunnen na de vakantie weer met frisse zin ertegenaan.

Wanneer je erover nadenkt om te gaan starten met de pedicure opleiding of een cursus, is er leuk nieuws te melden. Misschien wel de beste thuisopleider van Nederland is deze begonnen met een speciale actieperiode. Nu vraag je jezelf natuurlijk af wat er dan zo speciaal aan is. Daar was ik zelf ook wel benieuwd naar. Na het even opgezocht te hebben kan ik inderdaad wel zeggen dat het een speciale actie is! Wanneer je tijdens de actieperiode een cursus of opleiding tot pedicure gaat volgen bij de NHA, krijg je een gratis vakantie naar een wereldstad van 3 dagen voor 2 personen! Dat is natuurlijk een heerlijke start van je opleiding bij de NHA!

Waarom kiezen voor een cursus of opleiding bij NHA Thuisopleidingen?

  • Gratis vakantie in een wereldstad (3 dagen voor 2 personen)
  • 50 -70% korting
  • 14 dagen gratis op proef
  • Niet geslaagd? Lesgeld terug!
  • Onderzoek wees uit dat NHA de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt

Bezoek de website van de NHA om een informatiepakket aan te vragen, of om direct te starten met de pedicure opleiding!

En daarna als beloning een paar daagjes gratis op vakantie ;-)

Schrijf een Bericht: