0

Pedicure Behandelstoel

Posted december 26th, 2011 in Blog, Pedicure Behandelstoel by admin

De Pedicure Behandelstoel is misschien wel een van de belangrijkste zaken die je in de praktijk hebt staan. Op deze behandelstoel zal je immers al je klanten een pedicure behandeling geven. In dit artikel wil ik wat meer vertellen over de pedicure behandelstoel, welke soorten er zoal zijn en welke je het beste zou kunnen aanschaffen als startende pedicure voor je in je eigen praktijk of thuis als je daar behandelingen geeft.

De Pedicure Behandelstoel

pedicure behandelstoel informatie

Een pedicure behandelstoel

De Pedicure behandelstoel is de plek waar je klanten gaan zitten en waar jij ze de behandeling geeft. Het is belangrijk dat de stoel comfortabel is voor de klant. Verder dient er een goede steun voor de benen van de klant op te zitten. Dit is ook belangrijk voor jouw als pedicure, zo kan je de behandeling makkelijker uitvoeren. Het is tenslotte belangrijk dat zowel jij als pedicure de behandeling gemakkelijk kan uitvoeren en dat de klant comfortabel kan zitten.

Een pedicure behandelstoel kan je kopen bij verschillende groothandels welke gespecialiseerd zijn in welness en beauty en alles daarom heen. Ook zal de betere pedicure groothandel een assortiment behandelstoelen voeren. Voordat je besluit een stoel te kopen is er altijd de gelegenheid deze in een showroom te bekijken en te proberen. Dit is ook ideaal om alleen eens te kijken welke soorten er zoal zijn. Direct een stoel aanschaffen zou ik niet aanraden. Het is beter je eerst te oriënteren wat er zoal te krijgen is. Daarna zal je moeten nagaan wat je budget is voor een dergelijke behandelstoel. Dan kan je gaan zoeken welke modellen er binnen het budget passen.

Zoals met alles het geval is, geld ook voor de pedicure behandelstoel dat deze in allerlei soorten en prijsklasses te koop zijn. Er zijn al goede behandelstoelen te koop vanaf 250 euro, maar ook hele luxe en elektrische modellen die duizenden euro’s kosten. Als startende pedicure zal je na het volgen van de pedicure opleiding waarschijnlijk niet het budget hebben voor een dergelijke dure behandelstoel. Het is echter goed mogelijk om een hele goede en degelijke stoel aan te schaffen, ook voor een klein budget.

Een handige tip om geld te besparen of om gewoon om op zoek te gaan naar een koopje, is om op bijvoorbeeld marktplaats te zoeken naar een pedicure behandelstoel. Hier staan er vaak wel een paar op welke je voor een leuk prijsje zou kunnen kopen. Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

 

Schrijf een Bericht: