0

Pedicure Groothandel

Posted november 9th, 2011 in Blog, Pedicure Groothandel by admin

Wanneer je na het succesvol afronden van de pedicure opleiding als zelfstandige pedicure wilt gaan starten, heb je vanzelfsprekend de nodige producten nodig om cliënten te kunnen behandelen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld de behandelstoel, de pedicuremotor, crèmes en diverse vijlen. Deze en vele andere middelen zijn belangrijk en ook nodig om je eerste cliënten gelijk al de goede behandeling te kunnen geven die ze verdienen.

Zoals ik onder andere al heb aangegeven in een van de tips op de “Tips voor in de praktijk” pagina, is het erg verstandig om al je producten bij een pedicure groothandel in te kopen. Een belangrijke voorwaarde is wel dat je jezelf eerst even moet inschrijven bij de Kamer van Koophandel als bijvoorbeeld een eenmanszaak. Hierdoor krijg je een kvk-nummer en dit bewijst dat je een onderneming bent. Je ontvangt dan ook gelijk een BTW nummer van de belastingdienst. Je kan dan van alle zakelijke inkopen die je doet, de btw terugvragen. Nu ben je klaar om bij de verschillende pedicure groothandels die er zijn je spullen in te kopen.

pedicure groothandel

Zoals ook op de afbeelding hierboven is te zien, kan je bij een pedicure groothandel bijna alles wel aanschaffen wat je nodig zal hebben wanneer je als pedicure aan het werk bent. Het is begrijpelijk dat je na het volgen van de pedicure opleiding niet gelijk een berg geld te besteden hebt om je eigen zaakje te starten met alleen maar splinternieuwe en dure spullen. Het is dan ook verstandig om van te voren al te bepalen wat je nodig hebt en wat je budget is. Zo kan je beter en gerichter inkopen doen wanneer je in een pedicure groothandel bent.

Veel pedicure groothandels hebben tegenwoordig ook een website waarop hun assortiment te zien is. Ook zit hier vaak een webshop aanvast. Dit maakt het mogelijk om thuis lekker rond te surfen en een soort lijstje te maken met wat je nodig hebt en wat het allemaal kost. Het zoeken naar bijvoorbeeld aanbiedingen gaat zo ook een heel stuk sneller. Er zijn namelijk regelmatig aanbiedingen te vinden van bijvoorbeeld een pedicure stoel of een pedicuremotor. Dit zijn toch wel prijzige producten die je zeker nodig zal hebben. Wanneer je er een met een leuke korting kan aanschaffen, is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Als laatste wil ik meegeven dat je de meeste pedicure groothandels heel makkelijk kunt vinden via internet door bijvoorbeeld in Google pedicure groothandel in te typen. De eerste pagina’s bevatten bijna allemaal groothandels die een eigen website hebben.

Schrijf een Bericht: